Ouderenkring

Ook in het komende winterseizoen starten we, voor het 11e seizoen alweer, met de Ouderenkring. Deze staat onder leiding van Hanny Kloet en Riet Beije. Eén keer per maand komen wij als jongere ouderen en al wat oudere ouderen van de gemeente bij elkaar in de Voorkerk. Het doel van deze bijeenkomsten is in de eerste plaats de ontmoeting met elkaar, het contact. Het is altijd heel goed en gezellig! Bent u 55-plus? Schuif ook eens aan! Ook niet-gemeenteleden zijn welkom.

Ons samenzijn beginnen we, na het welkomstwoord, altijd met het zingen van een lied, gebed en een korte meditatie. Dan is er pauze met koffie/thee en altijd iets lekkers erbij. Onderwijl wordt er onder elkaar bijgepraat en daar maakt iedereen goed gebruik van!

Het programma na de pauze is gevarieerd. Een quiz, een spel, een themamiddag, gratis bingo met prijsjes, een crea-middag en elk seizoen een Zeeuwse middag met steeds een andere invulling. In het vorige seizoen hadden we een Zeeuwse verteller uitgenodigd. Ook vragen we wel eens iemand die ons iets vertellen kan over een interessant onderwerp, daarbij soms gebruik makend van de beamer. In december is, er zoals elk jaar, de Kerstmiddag.

Heel fijn dat onze Ouderenkring steeds goed wordt bezocht. Kom gerust eens een keertje langs en breng dan gelijk iemand mee, b.v. uw buurman, buurvrouw, vriend of vriendin. Voor de onkosten vragen we € 1, - per middag.

Via de Kerkbrief en de Kerkbode houden we u op de hoogte van de data en wat er die middag op het programma staat. Hanny en Riet zien uit naar uw komst!

Problemen met vervoer? Er is altijd de mogelijkheid dat u gehaald en/of thuisgebracht wordt. Bel daarvoor gerust naar Riet, tel. 642996

Ook voor andere vragen/ opmerkingen mag u altijd bellen.

Data: zie seizoenkalender

Contactpersonen: Hanny Kloet, tel. 644620 en Riet Beije, tel. 642996