Ouderenkring

Ook in het komende winterseizoen willen wij, Hanny Kloet en Riet Beije graag weer van start gaan met de Ouderenkring. Eén keer per maand komen we dan bij elkaar met de ouderen van onze gemeente, de 55- plussers zullen we maar zeggen. Maar ook niet – gemeenteleden zijn van harte welkom! Het doel van deze bijeenkomsten gaat ons in de eerste plaats om de ontmoeting met elkaar, het contact.

Ons samenzijn beginnen we altijd met het zingen van een lied, gebed en een korte meditatie. Dan is er pauze met koffie/thee en altijd iets lekkers erbij en wordt er onder elkaar bijgepraat. Daar wordt altijd goed gebruik van gemaakt! Het programma na de pauze is gevarieerd. Er is een quiz of een spel, we spelen gratis bingo met prijsjes of we zijn creatief bezig. Ook is er dit seizoen weer een Zeeuwse-middag waar we steeds een andere invulling aan geven. We nodigen ook wel eens iemand uit die iets te vertellen heeft dat ons interessant lijkt. Zo wil in de maand oktober de heer Huib Uil, gemeentearchivaris uit Zierikzee, een lezing houden met gebruik van de beamer.

In december is er traditiegetrouw de Kerstmiddag met liturgie en maaltijd. Het is fijn dat onze kring steeds goed wordt bezocht. Het is ook altijd heel gezellig!

Kom gerust eens een keertje langs en breng dan gelijk ook iemand mee, b.v. uw buurman, buurvrouw, vriendin …..

Voor de onkosten vragen we € 1, - per middag.

Aanvang 14.30 uur – 16,30 uur. Plaats: de Voorkerk.

Woensdag 18 november komt de Ouderenkring weer bijeen. Deze keer is het na de pauze, crea- tijd. Géén kaarten maken, maar wel iets heel leuks! Ook voor de mannen. Natuurlijk rekenen Hanny en ik, Riet, weer op uw komst!
Wilt u zomaar eens een keertje komen? Ook dan bent u van harte welkom.

Wilt u gehaald en/of thuisgebracht worden? Geen probleem! Bel daarvoor gerust naar Riet, tel. 642996